Als ik aankom bij een paard dat ik al geholpen heb, gaat deze al goed staan om geholpen te worden, omdat het weet, deze man gaat mij helpen.

Lion van den Hoek

mijn verleden

Na jaren van werken en ervaring opdoen als trainer en internationale groom met goede resultaten, met trainers en stallen van o.a. Henk Nooren, Philip le Jeune, Bert Romp, Stal Tops en meer bekende trainers in de  internationale springwedstrijden, ben ik begonnen als therapeut te werken met een uniek systeem uit Amerika. Dit om de gezondheid van paarden en de ruiter te verbeteren met een revolutionaire behandeling die voor het eerst wordt toegepast in paardenbehandelingen.

het heden

NES Health Equine zorgt ervoor dat de paarden beter gezond blijven en hun sport beter kunnen beoefenen. Door de bio-energie in te zetten op specifieke plaatsen zorgen we er voor dat de blokkades in het lichaam opgeheven worden en paard en ruiter fitter en sterker zijn. Wij scannen de paarden en ruiter met een uniek ontworpen software systeem waar we binnen 20 sec het lichaam uit kunnen scannen op gezondheidsproblemen en laten het verdwijnen daarna, wat uniek is !! Waar wij ook ondersteuning in bieden is de fysiotherapie waar het paard vervolgens bij gebaat is.

onze toekomst

Wij zijn de enigste wereldwijd die dit kunnen op gezondheidsniveau en dat maakt ons uniek. Wij doen aan celverbetering en kunnen daardoor een revolutionair fitter en gezonder lichaam creëren. Het werkt snel en effectief en scheelt vaak duizenden euro’s aan het onderdrukken van het symptoom. Wat wij doen is het probleem bij de basis aanpakken, waarbij het oplossen van een eerder opgedaan trauma, effectiever kan zijn. Het lijkt me daarom fantastisch om uw paard en u te mogen helpen.

Lion van den Hoek